کیک ردولوت یکی از خاص ترین و دلبرترین کیکهای دنیاست! یه ترکیب قرمز پررنگ و خاص و بافتی نرم و مخملی داره که با لایههای خامه پنیری، یه تضاد فوق العاده تو طعم و ظاهرش ایجاد می کنه. هر برش این کیک یه اثر هنریه، مخصوصاً وقتی میخوای مهمونات رو حسابی سورپرایز کنی!
تو ظاهر ماجرا یه کیک قرمز می بینیم، اما ردولوت چیزی فراتر از رنگه؛ ترکیب سرکه، باترمیلک و کاکائو باعث می شه بافتی خاص و متفاوت از بقیه کیک ها داشته باشه. این کیک رو می تونین به شکل کلاسیک دو لایه درست کنین یا به شکل کاپ کیک و حتی شکل قلبی برای مناسبت های خاصی مثل ولنتاین. اگه به کیک پزی علاقه داری می تونی دستور کیک اسفنجی با پف زیاد ما رو هم امتحان کنین یا اگه می خواین خامه ی قنادی رو توی خونه درست کنید طرز تهیه خامه فرم گرفته رو حتما ببینید.

طرز تهیه کیک ردولوت | مخمل قرمز
وعده غذایی: دسرنوع غذا: ملل, آمریکاییدرجه سختی: سخت8
نفر30
دقیقه30
دقیقه340
کیلو کالری1
ساعتفرقی نمیکنه برای اولین بار قراره ردولوت درست کنی یا چندباری توی خوو درست کردی؛ این دستور، نسخهی کامل و حرفهایه که نتیجهش درست همونیه که تو کافههای شیک میبینی! بریم سراغ این کیک مخمل قرمز معرفو:
مواد لازم
- مواد لازم برای کیک ردولوت (دو لایه):
آرد سفید قنادی: ۲۵۰ گرم (حدود ۲ پیمانه)
شکر: ۲۲۰ گرم (۱ پیمانه)
تخممرغ: ۲ عدد (در دمای محیط)
کره: ۱۰۰ گرم (نرمشده)
روغن مایع: ½ پیمانه
باترمیلک (دوغ): ۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری پر
رنگ خوراکی قرمز ژلهای یا مایع: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ½ قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
- مواد لازم برای خامه پنیری:
پنیر خامهای (مثل ماسکارپونه یا کرمچیز): ۳۰۰ گرم
خامه فرمگرفته شیرین: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
وانیل: ½ قاشق چایخوری
آبلیمو یا سرکه سفید: ½ قاشق چایخوری (برای پایداری بیشتر)
طرز تهیه
- فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. دو عدد قالب ۲۰ سانتیمتری رو چرب کنید و داخلش کاغذ روغنی بندازین.
- کره نرم شده توی دمای اتاق رو با شکر بزنین تا کرمی و روشن بشه (حدود ۳ دقیقه). بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن تخم مرغا مخلوط رو خوب هم بزنین. در آخر وانیل رو هم به مواد اضافه کنید.
- پودر کاکائو رو با رنگ قرمز و چند قاشق از باترمیلک مخلوط کنید تا یه خمیر رنگی بدست بیاد. این ترکیب باعث می شه رنگ بهتر پخش شه.
- مواد مرحله 2 و سه رو با هم خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست بشه.
- حالا آرد، نمک و بیکینگ پودر رو الک کنین. کنارش باترمیلک رو آماده داشته باشین. حالا به صورت یکی در میون، آرد و باترمیلک رو به مایه اضافه کن (با آرد شروع و با آرد تموم کن). زیاد هم نزن. بهتره به صورت دورانی و فقط با لیسک مخلوطش کنید
- جوش شیرین رو با سرکه سفید قاطی کنین، کف میکنه! سریع این ترکیب رو به مایه کیک اضافه کنید و یه مقدار کم با همون لیسک هم بزنین.
- مایه کیک رو به دوتا و نصفی بخش تقسیم کنید. دوتا بخش برای دوتا لایه ی کیک و مابقی برای اینکه خرد کنید روی کیک بریزید تا حالت مخملی بهش بده.
- مواد توی دوتا قالب بریزین و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید.بعد این مدت با با خلال چک کینن. اگه تمیز دراومد، کیک آمادهست اما اگه خلال خیس شد یا مایع کیک بهش چسبیده بود بذارید بیشتر بپزه. اون نصف مواد رو هم به همین صورت بعد همه ی کیکای آماده شده رو بذارینتوی دمای اتاق خنک شن.
- پنیر خامه ای و پودر قند رو بزنین تا یکدست شه. خامه فرم گرفته (خامه قنادی) و وانیل رو اضافه کنین. در آخر چند قطره آبلیمو یا سرکه اضافه کن تا خامه سفت تر بشه.
- بعد از خنک شدن کیک ها، روی لایه ی اول کیک یه لایه خامه بذارین، بعد لایه دوم کیک رو بذارین روش و دوباره خامه بعد با قاشق یا کاردک صافش کیدن.
- حالا اون نصفه کیک آماده شده رو با دست به شکل تیکه های خیلی ریز خرد کنید و بریزید روی خامه های روی کیک تا یه حالت مخملی به کیکتون بده.
- کیک ردولوت آماده س..! نوش جونتون
نکات و فوت و فن ها
- از رنگ خوراکی ژلهای استفاده کنین تا رنگ قرمز واقعی دربیاد؛ رنگای قطرهای کافی نیست.
- تهیه باترمیلک خانگی: اگه باترمیلک ندارین، ۱ پیمانه شیر رو با ۱ قاشق غذاخوری سرکه ترکیب کنین و ۱۰ دقیقه بذارین بمونه.
- همهی مواد باید در دمای محیط باشن، مخصوصاً پنیر خامه ای و تخم مرغ.
- جوش شیرین و سرکه رو دقیقاً آخر کار اضافه کنین تا پف کیک حفظ بشه.
- اگه دوست دارین بالای کیک صاف باشه حتما لایه بالایی رو با چاقوی تیز برش بدین تا صاف بشه. اگه این کار رو می کنین نیاز به اون کیک نصفه برای پخت نیست و می تونین همین بخشارو برای تزئین روی کیک پودر کنید.
تبلیغات
سوالات متداول
- چرا رنگ کیک قرمز نمیشه؟
یا پودر کاکائوت زیاده، یا از رنگ مایع بی کیفیت استفاده کردی. رنگای خوراکی ژله ای یا پودری بهترن. - کیک وسطش فرو میره؟
احتمالاً فر دماش بالا یا پایین بوده، یا درِ فر رو زود باز کردی. خیلی هم مهمه که اول فر رو گرم کنی! - کیک خیلی خشک شده، چرا؟
پخت زیاد یا استفاده نکردن از باترمیلک می تونه باعث خشکی بشه. - میتونم این کیک رو فریز کنم؟
بله، کیک بدون خامه تا ۳ ماه توی فریزر می مونه. موقع استفاده، بذار تو یخچال یخش وا شه.
اولین بار برای ولنتاین میخواستم کیک ردولوت درست کنم. نمیدونم رنگ زیاد ریختم یا چی، ولی خمیر شد و ته قالب چسبید! ولی با این دستور، هر بار که میپزم، دقیق و خوشگل درمیاد. مخصوصاً ترکیب خامهپنیریش که همه عاشقشن.
هشدارهای تغذیهای
این کیک چون چرب و شیرینه، برای مصرف روزانه مناسب نیست. افراد دیابتی یا دارای کلسترول بالا باید با احتیاط مصرفش کنن یا از خامه کمچرب استفاده کنن.
جدول اشتباهات رایج
اشتباه | نتیجه | راهحل |
---|---|---|
زیاد زدن مایه بعد از آرد | بافت سفت | مخلوطکردن فقط تا یکدستشدن |
استفاده از رنگ غذایی بیکیفیت | رنگ کمرنگ یا نارنجی | استفاده از رنگ ژلهای یا برند معتبر |
نگهداری کیک با خامه بیرون یخچال | خرابشدن خامه | نگهداری حداکثر ۲ روز در یخچال |
ارزش غذایی
مناسب برای 8 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری340
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
22گرم
34%
- چربی اشباع 13گرم 65%
- کلسترول 70میلی گرم 24%
- سدیم 250میلی گرم 11%
- پتاسیم 120میلی گرم 4%
- کربوهیدرات کل
30گرم
10%
- فیبر 0.7گرم 3%
- قند 18گرم
- پروتئین 4گرم 8%
- ویتامین آ 15%
- کلسیوم 6%
- آهن 8%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.