شیرینی ناپلئونی یه دسر لایهای و خوشمزهست که با خمیر هزارلا و کرم قنادی درست میشه. ترکیب خمیر ترد و کرم لطیف باعث میشه هر لقمهای که از این شیرینی میخورید، توی دهنتون آب بشه. ناپلئونی یه انتخاب فوقالعاده برای مهمونیها، جشنها و حتی عصرونههای خودمونیه که با یه فنجون چای یا قهوه حسابی میچسبه.
حسن این دسر اینه که نیازی به مهارت خاصی نداره. شما میتونید با یه خمیر هزارلای آماده، سریعتر به نتیجه برسید و یه دسر حرفهای توی خونه درست کنید. اگه از این سبک شیرینیها خوشتون میاد، پیشنهاد میکنم حتماً دستور تهیه خامه قنادی یا شیرینی کاک رو هم ببینید.
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
وعده غذایی: دسرنوع غذا: ایرانیدرجه سختی: متوسط8
نفر20
دقیقه1
ساعت350
کیلو کالرییکی از جذابیتهای ناپلئونی اینه که میتونید طعمهاش رو تغییر بدید؛ با اضافه کردن میوههای مختلف یا شکلات، یه نسخه خاص و شخصیسازیشده از این شیرینی درست کنید. حالا بریم سراغ دستور تهیه!
مواد لازم
- برای لایههای خمیری:
خمیر هزارلا آماده: 1 بسته (یا 500 گرم)
پودر قند: به مقدار لازم برای تزیین
- برای خامه قنادی (کرم پاتیسیر):
شیر: 2 پیمانه
زرده تخممرغ: 3 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
کره: 30 گرم
طرز تهیه
- آماده کردن خمیر: فر رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر هزارلا رو روی سطح آردپاشیشده باز کنید و بهاندازه مستطیلهای مساوی برش بزنید.
- خمیرها رو روی سینی فر بچینید و یه لایه کاغذ روغنی روی اونها بذارید. برای جلوگیری از پف زیاد، یه سینی دیگه روی کاغذ قرار بدید تا وزنش خمیر رو کنترل کنه.
- خمیر رو برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر بذارید تا طلایی و برشته بشه. بعد از پخت، اجازه بدید کاملاً خنک بشه.
- تهیه کرم قنادی:
- توی یه قابلمه، شیر رو گرم کنید اما نذارید بجوشه. همزمان، زردههای تخممرغ رو با شکر و نشاسته ذرت هم بزنید تا کرمرنگ و یکدست بشه.
- کمکم شیر داغ رو به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید تا زردهها نپزن. بعد کل مخلوط رو به قابلمه برگردونید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ بشه.
- وقتی کرم به قوام رسید، وانیل و کره رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بذارید خنک بشه و بعد برای یه ساعت توی یخچال بذارید.
- مونتاژ شیرینی ناپلئونی
- یکی از لایههای خمیر رو روی سطح کار بذارید، یه لایه کرم روش بمالید، بعد لایه بعدی خمیر رو بذارید. این کار رو تکرار کنید تا سه یا چهار لایه بشه.
- روی لایه آخر، کمی پودر قند بپاشید و میتونید برای تزیین از خلال پسته یا شکلات ذوبشده هم استفاده کنید.
- برای برش راحتتر، شیرینی رو برای نیم ساعت توی یخچال بذارید و بعد با چاقوی تیز، برشهای منظم بزنید.
نکات و فوت و فن ها
- حتماً روی خمیر رو با یه سینی سنگین بپوشونید تا بیش از حد پف نکنه.
- کرم قنادی یکدست نمیشه؟ حرارت رو خیلی زیاد نکنید، چون باعث میشه تخممرغها بپزن و کرم گولهگوله بشه.
- اگه یه طعم متفاوت می خواین، به کرم قنادی کمی پوره توتفرنگی یا شکلات آبشده اضافه کنید.
- ناپلئونی رو قبل از برش زدن، نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا کرمش سفتتر بشه، اینطوری بهتر و تمیز تر برش می خورن و موقع بریدن کرم زیر چاقو وا نمیره.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 8 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری350
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
22گرم
34%
- چربی اشباع 10گرم 50%
- کلسترول 80میلی گرم 27%
- سدیم 180میلی گرم 8%
- پتاسیم 120میلی گرم 4%
- کربوهیدرات کل
35گرم
12%
- فیبر 1گرم 4%
- قند 12گرم
- پروتئین 6گرم 12%
- ویتامین آ 6%
- ویتامین سی 2%
- کلسیوم 5%
- آهن 6%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.