سالاد ماکارونی یکی از محبوبترین غذاهای سرد است که بهواسطهی طعم لذیذ و ترکیب متنوع مواد اولیه، در بسیاری از مهمانیها و دورهمیها سرو میشود. این سالاد با استفاده از ماکارونی، سبزیجات تازه و سس مایونز تهیه میشود که نتیجهی آن یک خوراکی دلچسب و مقوی است.
این دستور پخت با ترکیبی از مواد ساده و در دسترس، تهیه و آمادهسازی آن را بسیار آسان کرده است. با اضافه کردن سس مایونز و ادویههای مناسب، طعمی بینظیر به این سالاد میبخشید که تمامی سلیقهها را راضی میکند. اگر به دنبال یک غذای سریع، سالم و خوشمزه هستید، سالاد ماکارونی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
وعده غذایی: پیش غذا, میان وعدهنوع غذا: مللدرجه سختی: ساده4
نفر225
کیلو کالری4.6
30
دقیقهسالاد ماکارونی با ژامبون یک غذای ساده و خوشمزه است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی سبک، پیشغذا یا میانوعده سرو شود. این سالاد به خاطر مواد اولیه متنوع و طعم عالی، مورد علاقه همه قرار میگیرد. در ادامه، طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون به همراه نکات مهم برای تهیه یک غذای خوشمزه و مجلسی را معرفی میکنیم.
مواد لازم
ماکارونی فرمی (پاستا): 250 گرم
ژامبون: 200 گرم
نخود فرنگی: 1 پیمانه
خیارشور: 1 پیمانه
ذرت: 1 پیمانه
هویج: 1 عدد بزرگ
فلفل دلمهای رنگی: 1 عدد – (اختیاری)
سس مایونز: 1 پیمانه
ماست: 1/2 پیمانه
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شوید خشک یا تازه: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه
- ماکارونی فرمی را طبق دستورالعمل روی بستهبندی در آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود. سپس آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
- آماده کردن مواد
- ژامبون را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. خیارشورها و فلفل دلکمه ای را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
- هویج را پوست گرفته و رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.
- نخود فرنگی و ذرت را نیز آماده کنید
- تهسه سس
- در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، ماست، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی شوید خشک یا تازه خرد شده نیز به سس اضافه کنید.
- آماده کردن سالاد ماکارونی
- ماکارونی پخته و خنک شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
- ژامبون، خیارشور، نخود فرنگی، ذرت، هویج و فلفل دلمهای را به ماکارونی اضافه کنید. سپس سس آماده شده را به مواد سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
- استراحت و سرو
- سالاد ماکارونی را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خوب به هم مزه دهند و سالاد خنک شود.
- سالاد ماکارونی را در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با برگهای تازه سبزیجات یا کمی شوید تزیین کنید.
نکات و فوت و فن ها
- از هر نوع ماکارونی فرمی که دوست دارید استفاده کنید، اما پنه و فوسیلی انتخابهای خوبی هستند.
- مقدار سس مایونز و ماست را میتوانید بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر سالاد را سبکتر میپسندید، میتوانید مقدار ماست را بیشتر و سس مایونز را کمتر کنید.
- میتوانید تکههای مرغ پخته یا تن ماهی را به سالاد اضافه کنید تا پروتئین و ارزش غذایی آن افزایش یابد.
- میتوانید ادویههای مختلف مانند پاپریکا، آویشن یا پودر چیلی را بر اساس سلیقه خود به سس اضافه کنید
- برای خوشرنگ تر شدن از فلفل های رنگی استفاده کنید.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری225
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
15گرم
24%
- کلسترول 25میلی گرم 9%
- سدیم 350میلی گرم 15%
- پتاسیم 150میلی گرم 5%
- کربوهیدرات کل
25گرم
9%
- فیبر 3گرم 12%
- قند 2گرم
- پروتئین 7گرم 15%
- ویتامین آ 15%
- ویتامین سی 15%
- کلسیوم 5%
- آهن 10%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.