کیک یخچالی یکی از سادهترین و خوشمزهترین دسرهاییه که میتونین تو خونه درست کنین. این دسر بدون نیاز به فر و با استفاده از مواد اولیه ساده مثل بیسکوییت، شیر و پودر کاکائو تهیه میشه. کیک یخچالی انتخابی عالی برای اونهاییه که عاشق طعمهای شکلاتی هستن و به دنبال یه دسر سریع و راحت میگردن.
این کیک با ترکیبی از بیسکوییتها و یه لایه کرمی درست میشه و بعد از چند ساعت موندن تو یخچال، به خوبی خودش رو میگیره و طعمش فوقالعاده میشه. از اونجایی که نیازی به پخت نداره، این دسر گزینه مناسبی برای زمانی که دسترسی به فر ندارین یا میخواین یه دسر خنک درست کنین هست.
طرز تهیه کیک یخچالی
وعده غذایی: دسر, کیک و شیرینینوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط8
نفر250
کیلو کالری4.5
4
ساعتاز اونجایی که این کیک قابلیت تزئین با انواع مواد مختلف رو داره، میتونین اون رو با خامه، شکلات یا حتی میوههای تازه سرو کنین. پس همین حالا دست به کار شین و این کیک یخچالی خوشمزه رو درست کنین!
مواد لازم
بیسکوییت پتیبور یا ساده: 2 بسته
شیر: 2 لیوان
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
خامه (اختیاری برای تزئین)
شکلات رندهشده (برای تزئین)
طرز تهیه
- اول توی یک قابلمه، شیر، پودر کاکائو، شکر و نشاسته ذرت رو بریزین و خوب هم بزنین تا مواد کاملاً حل بشن. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنین تا مخلوط غلیظ بشه.
- وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، کره و وانیل رو به اون اضافه کنین و هم بزنین تا کره کاملاً ذوب بشه و مواد یکدست بشن. بعد از آماده شدن، قابلمه رو از روی حرارت بردارین و بذارین کمی خنک بشه.
- داخل یک قالب مستطیلی یا مربع، یک لایه بیسکوییت بچینین. میتونین برای راحتتر شدن کار، بیسکوییتها رو به اندازه قالب برش بزنین.
- حالا مقداری از مخلوط کاکائویی رو روی بیسکوییتها بریزین و با پشت قاشق صافش کنین تا همه بیسکوییتها با مخلوط پوشیده بشن.
- دوباره یک لایه بیسکوییت بچینین و دوباره مخلوط کاکائویی رو روی اون بریزین. این کار رو ادامه بدین تا تمام مواد تموم بشه. بهتره آخرین لایه، لایهای از مخلوط کاکائویی باشه.
- قالب رو برای حداقل 4 تا 6 ساعت توی یخچال بذارین تا کیک خودش رو بگیره و سفت بشه.
- بعد از اینکه کیک به خوبی خودش رو گرفت، اون رو از یخچال بیرون بیارین. میتونین با خامه، شکلات رندهشده یا میوههای تازه روی کیک رو تزئین کنین.
نکات و فوت و فن ها
- بهتره از بیسکوییتهای ساده مثل پتیبور استفاده کنین، اما اگه دوست دارین میتونین از بیسکوییتهای کاکائویی هم استفاده کنین.
- میتونین به مخلوط کاکائویی مقداری شکلات ذوب شده هم اضافه کنین تا طعم شکلاتی بیشتری داشته باشه.
- برای زیباتر کردن کیک، میتونین روی اون خامه بزنید یا با تکههای میوه تازه مثل توتفرنگی تزئینش کنین.
- برای داشتن کیک یخچالی چند لایه، فقط کافیه که لایههای بیشتری از بیسکوییت و مخلوط کاکائویی بچینین. تعداد لایهها به سلیقه شما بستگی داره.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 8 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری250
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
10گرم
16%
- چربی اشباع 6گرم 30%
- کلسترول 20میلی گرم 7%
- سدیم 100میلی گرم 5%
- کربوهیدرات کل
36گرم
12%
- قند 20گرم
- پروتئین 4گرم 8%
- کلسیوم 10%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.