کیک هویج یکی از کیکهای خوشمزه و محبوبیه که بهخاطر وجود هویج، طعمی متفاوت و خاص داره. بافت نرم و مرطوب این کیک در کنار طعم دلپذیر دارچین و گردو، ترکیبی بینظیر رو ایجاد میکنه که خیلیها عاشقش هستن.
این کیک هم میتونه برای یه عصرونه کنار چای یا قهوه عالی باشه و هم برای مهمونیها به عنوان یه دسر خاص و خوشمزه سرو بشه. کیک هویج بهخاطر هویج داخلش، کمی طعم شیرینی ملایمی داره و میتونین از کرم پنیری یا خامه هم برای تزئینش استفاده کنین. اگه از این کیک خوشتون اومد حتما کیک آلبالو رو هم امتحان کنید.
طرز تهیه کیک هویج
وعده غذایی: دسر, کیک و شیرینینوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط8
نفر340
کیلو کالری4.7
1
ساعت5
دقیقهبا این دستور، شما میتونین به راحتی کیک هویج نرم و خوشعطری درست کنین که هم سالمه و هم خیلی لذیذ. یه ترکیب بینظیر از طعمها و بافتها که حتماً دوست خواهید داشت!
مواد لازم
آرد: 2 پیمانه
هویج رندهشده: 2 پیمانه (حدود 3 عدد هویج متوسط)
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
روغن مایع: 1 پیمانه
گردوی خردشده: 1/2 پیمانه (اختیاری)
دارچین: 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری برای بافت نرمتر)
طرز تهیه
- فر رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنین. قالب کیک رو با کره چرب کنین و کمی آرد روی اون بپاشین یا از کاغذ روغنی استفاده کنین.
- آرد، بیکینگ پودر، دارچین، نمک و جوش شیرین رو داخل یه کاسه بزرگ با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین تا مواد خوب با هم ترکیب بشن و کیک پف بیشتری داشته باشه.
- توی یه ظرف دیگه، تخممرغها رو همراه با شکر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه (حدود 5 دقیقه). بعد از اون، روغن مایع رو به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنین.
- مواد خشک رو کم کم به مواد تر اضافه کرده و با یه لیسک به آرامی هم بزنین. فقط تا جایی که مواد با هم مخلوط بشن. بعد، هویج رندهشده و گردو رو به خمیر اضافه کنین و بهآرومی هم بزنین.
- خمیر آمادهشده رو داخل قالب کیک بریزین و به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر بذارین. برای اینکه مطمئن بشین کیک پخته، از خلال دندان استفاده کنین؛ اگه تمیز بیرون اومد، یعنی کیک آمادست.
- بعد از خارج کردن کیک از فر، بذارین حدود 10 دقیقه تو قالب بمونه تا کمی خنک بشه. بعد، کیک رو از قالب خارج و روی توری بذارین تا کاملاً خنک بشه.
- بعد اینکه خنگ شد روی کیک روبا گاناش دلخواه یا خامه تزئین و سرو کنید.
نکات و فوت و فن ها
- میتونین از کرم پنیری یا خامه استفاده کنین. خامه زدهشده رو با کمی وانیل و شکر مخلوط کرده و روی کیک بریزین.
- اگه دوست دارین کیکتون چند لایه باشه، خمیر کیک رو به دو قسمت تقسیم کرده و تو دو قالب جداگانه اما هم اندازه بریزین. بعد از پخت، لایهها رو روی هم قرار بدین و بین اونها کرم پنیری یا خامه قنادی بمالین.
- روی کیک رو میتونین با مقداری گردوی خرد شده یا هویج رندهشده تازه تزیین کنین.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 8 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری340
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
19گرم
30%
- چربی اشباع 4گرم 20%
- کلسترول 60میلی گرم 20%
- سدیم 220میلی گرم 10%
- پتاسیم 180میلی گرم 6%
- کربوهیدرات کل
38گرم
13%
- فیبر 3گرم 12%
- قند 23گرم
- پروتئین 4گرم 8%
- ویتامین آ 70%
- ویتامین سی 2%
- کلسیوم 5%
- آهن 8%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.