آش مگآش مگ
  • صفحه اصلی
  • علایق شخصی
  • علایق شما
  • تماس با ما
  • وبلاگ
  • دستورپخت
    • پیش غذا
    • دسر
    • دورچین
    • صبحانه
    • غذای اصلی
    • کیک و شیرینی
    • میان وعده
    • نوشیدنی
درحال خواندن: طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و مغزدار | خوشمزه‌تر از شیرینی‌فروشی‌ها
اشتراک گذاری
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآبـ
تغییر اندازه فونتآبـ
آش مگآش مگ
  • صفحه اصلی
  • علایق شخصی
  • علایق شما
  • تماس با ما
  • وبلاگ
  • دستورپخت
جستجو
  • دستورپخت
  • کیک و شیرینی
  • غذای اصلی
  • میان وعده
  • نوشیدنی
  • پیش غذا
  • صبحانه
  • دورچین
  • دسر
حساب کاربری دارید؟ ورود
مارو دنبال کنید
تمامی حقوق برای وبسایت آشمگ محفوظ است. سال © 1403
آش مگ > دستورپخت > دسر > طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و مغزدار | خوشمزه‌تر از شیرینی‌فروشی‌ها
دستورپختدسرمیان وعده

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و مغزدار | خوشمزه‌تر از شیرینی‌فروشی‌ها

با این دستور خاص طرز تهیه کوکی شکلاتی خانگی و خوشمزه رو یاد بگیرین؛ نرم، مغزدار، ساده و بی‌نهایت خوش‌عطر. مخصوص دورهمی‌ها و کنار چای و قهوه

لیلا
توسط لیلا
منتشر شده می 26, 2025
اشتراک گذاری
طرز تهیه کوکی شکلاتی تازه
اشتراک گذاری

کوکی شکلاتی یکی از اون شیرینی‌هایی‌یه که هر وقت اسمش میاد، ناخودآگاه یه لبخند رو لبمون می شینه. ترکیب بافت نرم وسط، گوشه های کمی برشته و چیپس‌های شکلاتی که هر لقمه رو به یه تجربه‌ی خاص تبدیل می‌کنن، باعث می شه سخت بشه ازش دل کند. این دستور، یکی از آسون ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین روش های درست کردن کوکی تو خونه ست.

محتوای این مطلب
طرز تهیه کوکی شکلاتیمواد لازمطرز تهیهنکات و فوت و فن هاجدول اشتباهات رایج در پخت و راه‌حل هاارزش غذایی

این کوکی‌ها اون‌قدری خوش‌عطر و دوست‌داشتنی هستن که می‌تونن با هر شیرینی دیگه‌ای رقابت کنن. حتی خیلی وقت‌ها وقتی داریم شیرینی مثل کیک شکلاتی یا کیک یخچالی درست می‌کنیم، دلمون هوای یه کوکی نرم و کلاسیک رو می‌کنه. حالا با این دستور، خیلی راحت می تونین تو خونه یه چیزی تو مایه های بهترین کافه های شهر درست کنین.

طرز تهیه کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی شکلاتی

نوشته شده توسط لیلاوعده غذایی: دسرنوع غذا: ملل, آمریکاییدرجه سختی: متوسط
مناسب برای

8

نفر
زمان آماده سازی

15

دقیقه
زمان پخت

45

دقیقه
کالری

490

کیلو کالری
زمان مورد نیاز

1

ساعت 

و چیزی که این کوکی رو خاص تر می کنه، اینه که می تونین طبق سلیقه‌ خودتون تغییرش بدین. از اضافه کردن مغزهای مختلف گرفته تا استفاده از شکلات سفید یا حتی شکلات دارک ۷۰ درصد. هر تغییر کوچیکی می تونه یه طعم تازه بهش بده و همین باعث می شه این دستور هیچ وقت تکراری نشه.

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم (نرم در دمای محیط)

  • شکر سفید ۱/۲ پیمانه (حدود ۱۰۰ گرم)

  • شکر قهوه‌ای روشن ۱/۲ پیمانه (حدود ۹۰ گرم)

  • تخم‌مرغ بزرگ ۱ عدد

  • وانیل مایع ۱ قاشق چای‌خوری

  • آرد سفید الک شده ۱ و ۱/۴ پیمانه (حدود ۱۵۰ گرم)

  • بیکینگ‌پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری

  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری

  • نمک ۱ پنس (نوک قاشق چای‌خوری)

  • شکلات چیپسی یا خردشده ۱ پیمانه (حدود ۱۵۰ گرم)

  • گردو خردشده ۱/۴ پیمانه (اختیاری)

طرز تهیه

  • اول از همه، کره رو از یخچال دربیارین تا به دمای محیط برسه و نرم بشه. وقتی انگشت رو روش بزنین و فرو بره، یعنی آمادست.
  • توی یه کاسه‌ی بزرگ، کره‌ی نرم رو با شکر سفید و شکر قهوه‌ای بریزین و با همزن دستی یا برقی بزنین تا کرم‌رنگ و سبک بشه.
  • بعد تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کنین و دوباره بزنین تا مواد کاملاً یکدست شن.
  • حالا توی یه ظرف جدا، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک رو الک کنین و کم‌کم بریزین داخل مواد مرطوب. این قسمت بهتره با لیسک یا قاشق چوبی هم زده بشه تا خمیر زیادی ورز نخوره و سفت نشه.
  • شکلات چیپسی و اگه خواستین گردو رو هم اضافه کنین و فقط در حد ترکیب شدن با خمیر، هم بزنین.
  • حالا خمیر رو بذارین برای نیم ساعت توی یخچال تا خودش رو بگیره و موقع پخت، کوکی‌ها بیش از حد پهن نشن.
  • فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنین. کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین.
  • خمیر رو با قاشق یا اسکوپ بستنی بردارین و با فاصله‌ی مناسب روی سینی بچینین. چون کوکی‌ها موقع پخت باز می‌شن، باید بینشون جا باشه.
  • سینی رو بذارین داخل فر و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزین. وقتی لبه‌های کوکی طلایی شد اما وسطش هنوز یه‌کم نرمه، یعنی آمادست.
  • بعد از درآوردن از فر، اجازه بدین کوکی‌ها حدود ۵ دقیقه توی سینی بمونن، بعد منتقلشون کنین روی توری تا خنک بشن.دستورپخت کوکی شکلاتی

نکات و فوت و فن ها

  • اگه دنبال کوکی نرم و مرطاب هستین، شکر قهوه‌ای رو حذف نکنین.
  • زیاد هم زدن خمیر باعث سفت شدن بافت نهایی می‌شه، پس بعد از اضافه کردن آرد، فقط در حد ترکیب شدن هم بزنین.
  • برای کوکی‌های ضخیم‌تر، خمیر رو ۵ دقیقه تو فریزر بذارین قبل از پخت.
  • می‌تونین بخشی از شکلات چیپسی رو نگه دارین و قبل از پخت، روی هر گلوله‌ی خمیر فشار بدین تا روی کوکی نمای قشنگ‌تری بده.
  • کوکی داغ شکننده‌ست! صبر داشته باشین و بذارین کامل خنک بشه تا فرم بگیره.

تبلیغات

تبلیغاتتبلیغات

سوالات متداول

  1. چطوری می‌تونیم کوکی‌هامون رو برای مدت طولانی نگه‌داریم؟
    اگه می‌خواین کوکی‌ها تا یه هفته تازه بمونن، داخل ظرف دربسته و در جای خنک نگهشون دارین. اگه بیشتر از این زمان مد نظرتونه، بهتره داخل فریزر بذارین. برای استفاده، فقط ۱۰ دقیقه قبل از خوردن از فریزر دربیارین.
  2. می‌شه به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته‌ای استفاده کرد؟
    بله، کاملاً! فقط کافیه شکلات رو خرد کنین و جایگزین کنین. حتی ترکیب شکلات سفید و تلخ هم یه طعم فوق‌العاده می‌ده.
  3. خمیر کوکی باید سفت باشه یا شل؟
    خمیر نهایی باید نرم باشه ولی چسبناک نه. اگه خیلی شله، ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنین. اگه خیلی سفته، شاید کره به اندازه‌ی کافی نرم نبوده.
  4. چرا کوکی‌هام پهن شدن و فرم نگرفتن؟
    دلیلش اینه که خمیرتون استراحت نکرده یا کره زیادی گرم بوده. خنک کردن خمیر خیلی مهمه!
  5. می‌تونیم به این دستور کاکائو اضافه کنیم؟
    حتماً! حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (به‌جای همون مقدار آرد) اضافه کنین تا کوکی شکلاتی‌تر بشه.

چند ماه پیش، یه مهمونی کوچیک خانوادگی داشتیم. نمی‌خواستم شیرینی آماده بخرم، واسه همین دست‌به‌کار شدم و این کوکی‌ها رو درست کردم. وقتی هنوز گرم بودن و بوی شکلات خونه رو پر کرده بود، همه دور میز جمع شدن و یه دل سیر خوردن. از بچه‌ها تا مادربزرگم، همه عاشقش شدن! همون شب دستور رو نوشتم وگفتم حتما یه روز این با شما به اشتراک می‌ذارم.

چون این کوکی شامل مقدار زیادی شکر و چربی اشباع شده ست، بهتره توی مصرفش تعادل رعایت بشه، مخصوصاً برای کسایی که کلسترول بالا یا دیابت دارن. می‌تونین با جایگزین کردن بخشی از شکر با استویا یا استفاده از روغن نارگیل به جای کره، نسخه‌ی رژیمی سالم تری ازش تهیه کنین.


جدول اشتباهات رایج در پخت و راه‌حل ها

اشتباه رایجعلتراه‌حل پیشنهادی
کوکی‌ها پهن و تخت شدنخمیر گرم بوده یا کره بیش از حد نرم شدهاستراحت دادن خمیر در یخچال حداقل ۳۰ دقیقه
بافت کوکی سفت و خشک شدهبیش از حد پختن یا زیاد هم زدن خمیرپخت کمتر و هم زدن در حد ترکیب شدن
شکلات‌ها ته‌نشین شدناندازه شکلات بزرگ یا خمیر خیلی شل بودهاستفاده از شکلات چیپسی و استراحت خمیر
کوکی‌ها شکل نگرفتندمای فر کم یا خمیر خیلی شل بودهتنظیم دقیق دمای فر و استفاده از کاغذ روغنی

 

ارزش غذایی

مناسب برای 4 نفر

در هر100گرم


  • مقدار مواد مغذیکالری490
  • % درصد نیاز روزانه *
  • چربی کل 23گرم 36%
    • چربی اشباع 13گرم 65%
  • کلسترول 55میلی گرم 19%
  • سدیم 210میلی گرم 9%
  • پتاسیم 180میلی گرم 6%
  • کربوهیدرات کل 66گرم 22%
    • فیبر 2گرم 8%
    • قند 35گرم
  • پروتئین 5گرم 10%

  • ویتامین آ 5%
  • کلسیوم 4%
  • آهن 5%

* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.

برچسب گذاری شده:مللکوکی و کلوچه
این مقاله را به اشتراک بگذارید
پینترست واتساپ واتساپ پرینت
اشتراک گذاری
چطور بود؟
عالی0
خوب بود0
نمی دونم0
بد0
داغون0
مقاله قبلی طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوش‌رنگ و غلیظ + تمام فوت‌وفن‌ها طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوش‌رنگ و غلیظ + تمام فوت‌وفن‌ها
مقاله بعدی طرز تهیه شله قلم کار | دستور کامل و حرفه ای طرز تهیه شله قلم کار | دستور کامل و حرفه ای
نظر بدهید

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک رتبه بندی انتخاب کنید!

آخرین دستورها

طرز تهیه خورشت ترش واش | خورش گیلانی با عطر بی‌نظیر
طرز تهیه خورشت ترش واش | خورش گیلانی با عطر بی‌نظیر
دستورپخت غذای اصلی
طرز تهیه کیک ردولوت حرفه ای؛ قرمزِ و مخملی
طرز تهیه کیک ردولوت حرفه ای؛ قرمزِ و مخملی
دستورپخت دسر کیک و شیرینی
طرز تهیه شله قلم کار | دستور کامل و حرفه ای
طرز تهیه شله قلم کار | دستور کامل و حرفه ای
دستورپخت غذای اصلی پیش غذا
طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوش‌رنگ و غلیظ + تمام فوت‌وفن‌ها
طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوش‌رنگ و غلیظ + تمام فوت‌وفن‌ها
دستورپخت دورچین
آب و هوا
24°C
Tehran
clear sky
24° _ 24°
19%
2 km/h
ش
27 °C
ی
27 °C
د
28 °C
س
30 °C
چ
24 °C

آخرین مقالات

علائم کمبود آهن و راه های جذب بیشتر آهن مواد غذایی
اگر فکر می کنی آهن خونت کمه حتماً اینو بخون
مقالات اطلاعات عمومی
منابع پروتئینی گیاهی
چگونه غذاهای گیاهی مقوی و خوشمزه تهیه کنیم
مقالات اطلاعات عمومی
۱۰ نکته برای تهیه غذای سالم و خوشمزه
10 نکته برای تهیه غذای سالم و خوشمزه
مقالات اطلاعات عمومی
خواص هل
هل: خواص، مضرات، و راه‌های بهینه مصرف
مقالات خواص و مضرات

شاید بپسندید

مربا انجیر زرد خانگی در شیشه شفاف روی میز چوبی با قاشق طلایی

طرز تهیه مربای انجیر زرد + ۷ راز طلایی

21 بازدید
می 19, 2025
طرز تهیه چیکن استراگانوف؛ خامه‌ای و خوش‌طعم

طرز تهیه چیکن استراگانوف؛ خامه‌ای و خوش‌طعم

129 بازدید
ژانویه 5, 2025
طرز تهیه حمص خانگی خوشمزه و ساده

طرز تهیه حمص خانگی خوشمزه و ساده

551 بازدید
اکتبر 29, 2024
طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و ساده

طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و ساده

636 بازدید
اکتبر 15, 2024
آش مگآش مگ
مارو دنبال کنید
تمامی حقوق برای وبسایت آش مگ محفوظ است. © 1403
آش مگ
خوش آمدید..!

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

Lost your password?