پاستا آلفردو یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب ایتالیایی است که با سس خامهای و پنیر پارمزان تهیه میشود. این غذای خوشمزه و سریعالطبخ، مناسب برای یک شام سبک و لذیذ است و میتواند به راحتی با مواد اولیه ساده در خانه تهیه شود. با دنبال کردن این دستور پخت، میتوانید پاستا آلفردو خانگی را به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
اگر از این مدل غذاها خوشتان می آید شاید پاستا گوجه فرنگی رو هم بپسندید
دستور ساده و سریع پاستا آلفردو
وعده غذایی: غذای اصلینوع غذا: ملل, ایتالیاییدرجه سختی: آسان4
نفر220
کیلو کالری4.9
45
دقیقهاین غذای کلاسیک ایتالیایی، مناسب برای تمامی اعضای خانواده است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی لذیذ و سریعالطبخ سرو شود. با رعایت نکات و فوت و فنهای تهیه پاستا آلفردو، میتوانید این خوراکی لذیذ را به بهترین شکل ممکن آماده کنید.
مواد لازم
پاستا (ترجیحا نواری): 300 گرم
کره: 50 گرم
خامه پرچرب: 1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: 1 پیمانه
سیر: 2 حبه (اختیاری)
نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: برای تزئین
طرز تهیه
- در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورید. مقداری نمک به آب اضافه کنید و پاستا را در آب جوش بریزید. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی تا زمانی که آل دنته شود، بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، کره را ذوب کنید. سیر خرد شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. (در صورت تمایل، میتوانید سیر را حذف کنید.)
- خامه پرچرب را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اجازه دهید خامه به آرامی گرم شود ولی به جوش نیاید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را به خامه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پنیر ذوب شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید.
- پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمامی پاستا به سس آغشته شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
- پاستا آلفردو را در ظرف سرو قرار دهید و با جعفری خرد شده تزئین کنید و گرم سرو کنید.
نکات و فوت و فن ها
- دقت کنید که پاستا را فقط تا زمانی که آل دنته شود بپزید، یعنی نرم ولی هنوز کمی مقاوم به دندان باشد.
- اگر سس شما خیلی غلیظ شد، میتوانید کمی از آب پاستا را به سس اضافه کنید تا رقیقتر شود.
- از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشید.
- میتوانید به این دستور مرغ گریل شده یا میگوی پخته اضافه کنید تا یک وعده غذایی کاملتر و مقویتر داشته باشید.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری220
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
15گرم
24%
- چربی اشباع 9گرم 45%
- کلسترول 60میلی گرم 20%
- سدیم 250میلی گرم 11%
- پتاسیم 120میلی گرم 4%
- کربوهیدرات کل
15گرم
5%
- فیبر 1گرم 4%
- قند 2گرم
- پروتئین 6گرم 12%
- ویتامین آ 10%
- ویتامین سی 2%
- کلسیوم 10%
- آهن 6%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.