میشه. بافت نرم ماکارونی، طعم لطیف مرغ و تردی سبزیجات توی هر قاشق، یه تجربه جدید از خوشمزگی میسازه که هیچکس نمیتونه ازش بگذره. این سالاد، نهتنها توی مهمونیها حسابی میدرخشه، بلکه بهعنوان یه غذای سرد برای روزایی دیگه از غذاهای پخته شده و گرم خسته شدی هم عالیه. اگر از این سبک غذاها خوشتون میاد، حتماً سالاد سزار با مرغ و سالاد الویه رو هم امتحان کنید. هرکدومشون یه داستان خوشمزه دیگهست.
چیزی که این دستور رو خاص میکنه، اینه که با یه سری مواد اولیه ساده میتونید یه غذای شیک و خوشطعم بسازید. پس آمادهاید باهم شروع کنیم؟
دستور تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
وعده غذایی: میان وعده, غذای اصلینوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط4
نفر180
کیلو کالری4.8
40
دقیقهاین دستور ساده طراحی شده که حتی افرادی که تازهکارن هم بتونن یه سالاد بینقص درست کنن. با رعایت دقیق مراحل و نکات، شما میتونید یه سالاد ماکارونی با مرغ خوشطعم و جذاب درست کنید که همه عاشقش میشن.
مواد لازم
ماکارونی شکلی: 250 گرم
سینه مرغ پخته و خرد شده: 300 گرم
نخودفرنگی: 100 گرم
ذرت: 100 گرم
خیارشور خرد شده: 4 عدد متوسط
سس مایونز: 1 پیمانه
ماست چکیده: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ابتدا ماکارونیها رو طبق دستور روی بستهبندی داخل آب جوش و نمک بپزید. بعد از پخت، آبکش کنید و بذارید کاملاً خنک بشه. باید حتما دستور روی بسته بندی رو دنبال کنید چون زمان پخت ماکارونی ها فرق می کنه.
- سینه ی مرغ رو با نمک و فلفل بپوشونید بعد همه ی طرفاش رو اول توی روغن خیلی داغ برای چند ثانیه بپزید طوری که رنگش یه مقدار تغییر کنه اینطوری اون حالت جوسی طورش رو موقع پخت حفظ می کنه بعد با کمی نمک و فلفل و پیاز خرد شده داخل آب بپزید. بعد از پخت، فقط مرغ و دربیارید خرد یا ریش ریش کنید و بذارید کنار خنک شه.
- نخودفرنگی و ذرت رو اگر از کنسرو استفاده نمیکنید، توی آب جوش چند دقیقه بپزید تا نرم بشن و بعد آبکش کنید.
- توی یه کاسه بزرگ، ماکارونی، مرغ، نخودفرنگی، ذرت و خیارشور رو با هم مخلوط کنید. همه مواد باید خوب ترکیب بشن اما خیلی بهشون فشار نیارید که له نشن.
- سس سالاد
- حالا وقت درست کردن سس خوشمزهمونه. سس مایونز، ماست چکیده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو توی یه کاسه کوچیک بریزید و خوب هم بزنید تا یه مخلوط یکدست بشه.
- سس رو به مواد اضافه کنید و با قاشق یا کفگیر بهآرومی هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته بشن
- اگه جعفری خرد شده دوست دارید، الان وقتشه که به سالاد اضافه کنید. بعد سالاد رو حداقل 1 ساعت توی یخچال بذارید تا مزهها کاملاً ترکیب بشن و خنک بشه.
- قبل از سرو، یه بار دیگه سالاد رو هم بزنید و بعد توی ظرف سرو بریزید.یادتون باشه این سالاد خیلی نمی تونه بمونه وگرنه هم طعمش تغییر می کنه هم بافتش آب دار و یه جوری میشه.
نکات و فوت و فن ها
- اولین و مهمترین نکته اینه که این یه سالده و توی سالاد می تونین هرچیزی که باب میلتونه اضافه کنید از کالباس گرفته تا گوجه گیلاسی حلقه شده و زیتون سیاه و سبز خرد خرد شده. یا حتی می تونین یه دونه تخم مرغ آب پزی شده رو به تیکه های کوچیک خرد و روی سالاد بذارید اما مخلوط نکنید خیلی با سس جذاب نمیشه.
- برای تزئین یه مقدار جعفری ریز شده روی سالاد بریزید. خوشگلش می کنه.
- اگه میخواید سالادتون سبکتر بشه، میتونید ماست چکیده بیشتری استفاده کنید و میزان سس مایونز رو کمتر کنید.
- اما اگه دوس دارین سس کرمی تر بشه یه مقدار خامه استفاده کنید یا ماست رو با ماست یونانی جایگزین کنید
- برای اینکه سالادتون شکل جذاب تری بگیره از ماکارونی های رنگی استفاده کنید.
- خیلی ها دوس دارن رنگ زیادی به سالادشون بدن برای این کار می تونین از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید. اگه فلفل دلمه ای خام دوست ندارین می تونین برای یکی دو دقیقه اونارو کباب کنید یا توی مایکروفر بپزید.
- اگه دارید سالاد ماکارونی با مرغ رو برای مهمونی آماده می کنید روی هر ظرف سرو یه مقدار پنیر پارمزان با بخش ریز رنده کنید هم جذابترش می کنه هم خوشمزه تر.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری180
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
8گرم
13%
- چربی اشباع 2گرم 10%
- کلسترول 25میلی گرم 9%
- سدیم 300میلی گرم 13%
- پتاسیم 200میلی گرم 6%
- کربوهیدرات کل
20گرم
7%
- فیبر 2گرم 8%
- قند 2گرم
- پروتئین 10گرم 20%
- ویتامین آ 6%
- ویتامین سی 3%
- کلسیوم 5%
- آهن 6%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.