رولت گوشت یکی از غذاهای شیک و محبوبه که میتونید داخلش رو با انواع مواد پر کنید تا به یه شاهکار خوشمزه تبدیل بشه. اینجا با ترکیبی از اسفناج تازه، پنیر پیتزا، هویج، و گردو، یه لایه داخلی فوقالعاده درست میکنیم که هم زیباست و هم طعم متفاوتی به غذا میده.
لایه داخلی این رولت میتونه شامل پنیر موزارلا، اسفناج، قارچ یا هر چیزی که دوست دارید باشه. اگه طرفدار غذاهای مجلسی هستید، دستورهایی مثل زرشک پلو با مرغ یا خورش فسنجون با گوشت قلقلی هم میتونه مکمل عالیای باشه.
با این دستور میتونید از تجربه یه غذای خاص لذت ببرید و مهمونهاتون رو شگفتزده کنید!
دستورپخت رولت گوشت
وعده غذایی: نهار, شام, غذای اصلینوع غذا: ایرانیدرجه سختی: پیشرفته4
نفر245
کیلو کالری4.4
1
ساعت30
دقیقهرولت گوشت یه غذای شیک، مجلسی و جذابه که ظاهر حرفهای و طعمی فوقالعاده داره. وقتی این غذا رو میبینید، به یاد فیلمهای آشپزی و سفرههای اشرافی میفتید. اما با این دستور ساده و مفصل، هر کسی میتونه این شاهکار رو توی خونه درست کنه.
مواد لازم
- مواد لازم برای گوشت رولت:
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد (رندهشده و آبگرفته)
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه (ریز خردشده یا رندهشده)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- مواد لازم برای لایه داخلی:
اسفناج تازه یا پخته: ۱ پیمانه (ریز خردشده)
قارچ: ۱ پیمانه (خردشده و سرخشده)
پنیر موزارلا: ۱ پیمانه (رندهشده)
فلفل دلمهای: ۱ عدد کوچک (خردشده)
گردو: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
- برای سس:
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
- آمادهسازی گوشت رولت:
- گوشت چرخکرده رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید. تخممرغ، پیاز رندهشده (حتماً آبش رو بگیرید)، پودر سوخاری، سیر، نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه رو اضافه کنید. با دست یا قاشق همه مواد رو مخلوط کنید تا یه خمیر یکدست بشه. این مرحله رو با دقت انجام بدید که گوشتتون انسجام خوبی پیدا کنه.
- یه تکه نایلون یا کاغذ روغنی روی سطح کار پهن کنید و کمی روغن روش بمالید. مخلوط گوشت رو روی کاغذ بریزید و با دست یا وردنه به شکل یه مستطیل صاف کنید (ضخامت حدود ۱ سانتیمتر).
- آمادهسازی لایه داخلی:
- اسفناج رو اگه تازهست، کمی با روغن تفت بدید تا نرم بشه. قارچ رو هم جداگانه تفت بدید تا آبش کشیده بشه. بعد، اسفناج، قارچ، فلفل دلمهای خردشده، و پنیر موزارلا رو با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
- مخلوط لایه داخلی رو روی گوشت پهنشده بریزید و از هر طرف کمی فاصله بذارید تا مواد بیرون نریزه.
- رولت کردن:
- با کمک نایلون یا کاغذ روغنی، گوشت رو بهآرومی رول کنید. بعد از رول کردن، لبههای گوشت رو محکم کنید تا باز نشه.
- رولت رو بهآرومی داخل یه ظرف پیرکس یا سینی فر منتقل کنید. اگه لازمه، کمی روغن کف ظرف بمالید.
- پخت رولت:
- داخل یه ماهیتابه کوچک، رب گوجهفرنگی رو با روغن زیتون تفت بدید تا خوشرنگ بشه. بعد آب و آویشن رو اضافه کنید و بذارید ۲-۳ دقیقه بجوشه.
- سس رو روی رولت بریزید و ظرف رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بذارید.
- بعد از پخت، رولت رو از فر بیرون بیارید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید. بعد با چاقوی تیز برش بزنید.
نکات و فوت و فن ها
- لایه ی داخلی: مواد داخل رولت گوشت سلیقه ایه می تونید بجای مواد گفته شده مخلوطی از هویج، تخم مرغ آبپز، گردو، فلفل دلمه ای رنگی و قارچ سرخ شده بذارید.
- رولت جوسی و نرم: گوشت رو بیش از حد نپزید وگرنه سفت میشه. اگه گوشتتون خیلی سفت شد، یه قاشق شیر یا روغن مایع بهش اضافه کنید.
- مواد داخلی متنوع: بهجای اسفناج، میتونید از جعفری تازه یا حتی زیتون خردشده استفاده کنید.
- پخت بهتر: برای جلوگیری از خشک شدن، میتونید رولت رو اول با فویل بپوشونید و بعد از ۳۰ دقیقه، فویل رو بردارید.
- تهیه رولت بدون فر: اگه فر ندارید، رولت رو داخل ماهیتابه با درب بسته و کمی روغن روی حرارت ملایم بپزید.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری245
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
15گرم
24%
- چربی اشباع 6گرم 30%
- کلسترول 85میلی گرم 29%
- سدیم 350میلی گرم 15%
- پتاسیم 320میلی گرم 10%
- کربوهیدرات کل
3گرم
1%
- فیبر 0.5گرم 2%
- قند 1گرم
- پروتئین 20گرم 40%
- ویتامین آ 15%
- ویتامین سی 10%
- کلسیوم 12%
- آهن 15%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.