خامه قنادی یکی از اصلیترین اجزای تزیین کیکها و شیرینیهاس. خامه ای که بتونه خوب فرم بگیره و روی کیک یا شیرینیهای ما به زیبایی قرار بگیره، باید با دقت و مواد مناسب تهیه بشه. خوشبختانه، با این دستور ساده میتونین توی خونه خامهای حرفهای درست کنین که نه تنها خوشمزه و لطیفه، بلکه خیلی راحت فرم میگیره و برای تزیین عالیه.
با استفاده از این خامه، میتونین انواع دسرها و یا حتی یه کیک اسفنجی ساده رو با بهترین شکل ممکن تزیین کنین و ظاهر حرفهای به دسرهاتون بدین.
طرز تهیه خامه قنادی
وعده غذایی: دسرنوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط4
نفر350
کیلو کالری4.9
20
دقیقهخامه قنادی که توی خونه تهیه میشه، میتونه طعمی بینظیر و دلخواهتون رو داشته باشه و بر خلاف خامههای آماده، شما کنترل کامل روی مقدار شیرینی و طعمدهندههای اون دارین. این دستور مخصوص کسانیه که میخوان خامه ای تازه و طبیعی بدون استفاده از مواد نگهدارنده آماده کنن.
مواد لازم
خامه صبحانه پرچرب (30% چربی یا بیشتر): 400 گرم
پودر قند: 100 گرم
پودر ژلاتین: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
آب سرد: 2 قاشق غذاخوری (برای حل کردن ژلاتین)
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری، برای عطر بیشتر)
طرز تهیه
- خامه رو آماده کنین: قبل از شروع، مطمئن بشین که خامهای که استفاده میکنین خیلی سرد باشه. بهتره خامه رو چند ساعت قبل از شروع در یخچال بذارین تا کاملاً خنک بشه. خامهای که سرد نباشه، فرم نمیگیره.
- خامه رو توی ظرف مناسب بریزین: برای زدن خامه بهتره از یه کاسه بزرگ و فلزی استفاده کنین که قبلاً سرد شده. میتونین کاسه و پرههای همزن رو حدود 15 دقیقه توی فریزر بذارین تا سرد بشن.
- خامه رو هم بزنین: با استفاده از همزن برقی، خامه رو با سرعت متوسط شروع به زدن کنین. بهتره از همزن برقی استفاده کنین چون با همزن دستی زمان بیشتری طول میکشه و ممکنه نتیجه مطلوبی نداشته باشه. خامه رو به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا کمی سفت بشه.
- پودر قند رو اضافه کنین: بعد از اینکه خامه کمی خودش رو گرفت، پودر قند رو به آرامی و کم کم به خامه اضافه کنین. میتونین در حین هم زدن این کار رو انجام بدین. اگه از وانیل استفاده میکنین، همین الان به مواد اضافه کنین.
- هم زدن تا فرم گرفتن خامه: همزن رو با سرعت متوسط به بالا ادامه بدین تا خامه کاملاً فرم بگیره و سفت بشه. زمانی که خطوط پرههای همزن روی خامه باقی بمونه و خامه از ظرف بیرون نریزه، یعنی خامه به حالت فرمگرفته در اومده.
- استفاده از ژلاتین (اختیاری): برای اینکه خامه قنادی مدت طولانیتری فرم خودش رو حفظ کنه، میتونین از پودر ژلاتین استفاده کنین. ژلاتین رو با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنین و بذارین تا 5 دقیقه استراحت کنه. بعد از اون، ژلاتین رو به روش بنماری (روی بخار آب) حل کنین. وقتی ژلاتین کمی خنک شد (ولی هنوز مایع بود)، اون رو به خامه فرم گرفته اضافه کنین و خیلی کم هم بزنین.
- استفاده و تزیین: حالا خامه قنادی شما آماده است و میتونین اون رو توی قیف بریزین و برای تزیین انواع کیک و شیرینیها استفاده کنین. خامه رو میتونین تا 3 روز در یخچال نگهداری کنین.
نکات و فوت و فن ها
- یکی از نکات مهم توی تهیه خامه قنادی اینه که حتماً خامه سرد باشه. اگه خامه گرم باشه یا تو دمای اتاق قرار گرفته باشه، فرم نمیگیره
- اضافه کردن ژلاتین باعث میشه خامه فرم گرفته ماندگاری بیشتری داشته باشه و توی یخچال یا هوای گرم، دیرتر آب بشه.
- پودر قند رو حتماً به آرامی اضافه کنین و مطمئن بشین که قند کاملاً حل شده باشه تا خامه لطیفی به دست بیاد.
- مراقب باشین که خامه رو بیش از حد نزنید، چون ممکنه به کره تبدیل بشه و دیگه قابل استفاده نباشه.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری350
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
35گرم
54%
- چربی اشباع 22گرم 111%
- کلسترول 120میلی گرم 40%
- سدیم 40میلی گرم 2%
- پتاسیم 50میلی گرم 2%
- کربوهیدرات کل
8گرم
3%
- فیبر 0گرم 0%
- قند 7گرم
- پروتئین 2.5گرم 5%
- ویتامین آ 22%
- کلسیوم 7%
- آهن 1%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.