تاس کباب یه غذای سنتی و قدیمی ایرانیه که با ترکیب گوشت و سبزیجات توی یه سس خوشطعم میپزه و عطر بینظیری داره. این غذا از اون دسته غذاهاییه که با یه برنج ساده یا حتی نون سنگک تازه، یه وعدهی لذیذ و بیدردسر میسازه.
یکی از خوبیهای تاسکباب اینه که خیلی راحت آماده میشه، فقط باید مواد رو لایهلایه بچینید، بقیه کار رو زمان انجام میده! کمترین زحمت و بیشترین خوشمزگی. اگر از طرفدارای غذاهای سنتی و گوشتی هستید، حتماً خورش قیمه و آبگوشت سنتی رو هم امتحان کنید.

دستورپخت تاس کباب
وعده غذایی: غذای اصلینوع غذا: ملل, ترکیه ایدرجه سختی: متوسط4
نفر15
دقیقه2
ساعت180
کیلو کالری2
ساعت15
دقیقهحالا بریم سراغ یه دستور حرفهای که تمام جزئیات یه تاس کباب جاافتاده و خوشمزه رو بهتون میگه!
مواد لازم
گوشت خورشتی: 500 گرم (ترجیحاً سردست یا ران گوسفند)
سیبزمینی: 3 عدد متوسط (حلقهای برشزدهشده)
هویج: 2 عدد (حلقهای خردشده)
پیاز درشت: 2 عدد (حلقهای خردشده)
گوجهفرنگی: 3 عدد (حلقهای خردشده)
رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
روغن: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری): 1/2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه
لیموعمانی: 2 عدد
زعفران دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- همه مواد رو خرد کنید. سیبزمینی، گوجه، هویج و پیاز رو حلقهای برش بزنید و کنار بذارید. گوشت رو هم به تکههای درشت خرد کنید.
- توی یه قابلمه بزرگ، کمی روغن بریزید و پیازهای خردشده رو تفت بدید تا سبک بشن. زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از چند ثانیه، گوشت رو بریزید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین و زعفران دمکرده رو اضافه کنید و مواد رو یه دور دیگه هم بزنید تا طعمها خوب ترکیب بشن.
- حالا نوبت چیدن مواده! تکههای گوشت رو کف قابلمه بذارید، بعد روش حلقههای پیاز، هویج، سیبزمینی و در نهایت گوجهفرنگیها رو بچینید.
- رب گوجه رو توی یه لیوان آب جوش حل کنید و روی مواد بریزید. لیموعمانیها رو سوراخ کنید و داخل قابلمه بندازید.
- در قابلمه رو ببندید و اجازه بدید با حرارت کم، حدود 2 ساعت بپزه. هر از گاهی چک کنید که آبش کم نشده باشه، اگه لازم شد کمی آب جوش اضافه کنید.
- وقتی تاسکباب کاملاً جاافتاد و گوشت نرم شد، اونو با برنج یا نون تازه سرو کنید.
نکات و فوت و فن ها
- اگر میخواید طعمش ملایمتر باشه، میتونید مقدار دارچین رو کمتر کنید.
- برای خوشطعمتر شدن، یه قاشق سرکه یا آبلیمو توی 10 دقیقه آخر پخت اضافه کنید.
- اگه میخواید غذاتون رژیمیتر باشه، بهجای تفت دادن، گوشت رو مستقیم توی قابلمه بچینید و بپزید.
- برای طعم قویتر، کمی آلو بخارا هم میتونید بین مواد بذارید.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری180
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
8گرم
13%
- چربی اشباع 3گرم 15%
- کلسترول 40میلی گرم 14%
- سدیم 300میلی گرم 13%
- پتاسیم 350میلی گرم 10%
- کربوهیدرات کل
15گرم
5%
- فیبر 3گرم 12%
- قند 4گرم
- پروتئین 12گرم 24%
- ویتامین آ 10%
- ویتامین سی 12%
- کلسیوم 4%
- آهن 11%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.