ناگت مرغ از اون دسته غذاهاییه که توی خونه برای همه اعضای خانواده محبوبه! بچهها عاشق این خوراکی ترد و خوشمزه هستن و بزرگسالان هم از راحتی و سرعت تهیهش لذت میبرن. برخلاف ناگتهای آماده که معمولا مواد افزودنی دارن، این ناگت مرغ خانگی سالم و بدون مواد نگهدارنده است.
خیلی از ما ناگتهای آماده میخریم، اما درست کردن ناگت مرغ خونگی خیلی ساده است و طعمش هم صد برابر بهتره. شما میتونید این ناگت رو به سلیقه خودتون مزهدار کنین و از طعم طبیعی مرغ و ادویهها لذت ببرین. البته اگه دوست داشته باشین می تونین دستور مرغ سوخاری ما رو هم امتحان کنید.

دستور پخت ناگت مرغ
وعده غذایی: غذای اصلی, میان وعدهنوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط4
نفر250
کیلو کالری4.6
1
ساعتبا این دستور ساده، میتونید یه غذای خوشمزه و پرطرفدار رو توی خونه درست کنین. این ناگت مرغ ها همونطوری که دوست دارید، بیرونشون ترده و داخلشون نرم و لذیذ!
مواد لازم
سینه مرغ: 500 گرم
پیاز کوچک: 1 عدد
سیر: 2 حبه
آرد سوخاری: 1 پیمانه
پودر سوخاری: 1 پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
پودر پاپریکا یا ادویه دلخواه: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه
- ابتدا سینه مرغ رو با یه چاقوی تیز به تیکه های کوچیک خرد کنین. بعد از اون، مرغ خرد شده رو داخل غذاساز یا چرخگوشت بریزین تا حسابی له بشه.
- پیاز و سیر رو هم ریز خرد کنین و به مرغ اضافه کنین. دوباره با غذاساز یا چرخگوشت مخلوط کنین تا همه مواد یکدست بشن.
- به مواد مرغ نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه کنین. اگر دوست دارین، میتونین پودر پاپریکا یا هر ادویهای که دوست دارین هم بهش اضافه کنین. مواد رو خوب با هم مخلوط کنین.
- از مواد مرغ کمی بردارین و با دست به شکلهای کوچک و تخت درست کنین. میتونین ناگتها رو به شکلهای گرد، بیضی یا هر شکلی که دوست دارین دربیارین.
- حالا ناگتها رو اول در آرد سوخاری بغلتونین، بعد توی تخممرغ زده شده قرار بدین و بعد به پودر سوخاری آغشته کنین. این کار باعث میشه ناگتها حسابی ترد بشن.
- توی یه ماهیتابه عمیق، روغن رو گرم کنین و ناگتها رو یکی یکی داخل روغن داغ بندازین. هر طرف ناگتها رو حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنین تا طلایی و برشته بشن.
- بعد از سرخ کردن، ناگتها رو روی دستمال کاغذی قرار بدین تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
- ناگتهای آماده شده رو با سس دلخواه مثل سس کچاپ یا سس سیر سرو کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین!
نکات و فوت و فن ها
- برای تردی و ظاهر جذابتر، میتونین قبل از سرخ کردن ناگتها رو توی کنجد هم بغلتونین.
- برای یه طعم متفاوت برای ناگت مرغ خونگی تون، میتونین از ادویههایی مثل پودر آویشن، کاری یا حتی پودر چیلی هم استفاده کنین.
- برای تردتر شدن ناگتها، میتونین دوبار اونا رو در تخممرغ و پودر سوخاری بغلتونین.
- اگر نمیخواین ناگتها رو سرخ کنین، میتونین اونا رو با کمی روغن روی کاغذ روغنی در فر بذارین و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزین.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری250
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
15گرم
24%
- چربی اشباع 3گرم 15%
- کلسترول 60میلی گرم 20%
- سدیم 400میلی گرم 17%
- پتاسیم 260میلی گرم 8%
- کربوهیدرات کل
18گرم
6%
- فیبر 1گرم 4%
- قند 2گرم
- پروتئین 15گرم 30%
- ویتامین آ 4%
- ویتامین سی 2%
- کلسیوم 6%
- آهن 8%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.