سمبوسه یک غذای محبوب و سنتی در بسیاری از مناطق ایران، به خصوص در جنوب کشور است که با خمیر نان لواش و موادی مثل سیبزمینی، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود. حالا تصور کنید طعم جذاب پیتزا رو با سمبوسه ترکیب کنیم! نتیجه چیزی نیست جز یک غذای خوشمزه، سریع و خلاقانه به نام “سمبوسه پیتزایی”.
سمبوسه پیتزایی یه انتخاب عالی برای وقتی هست که هم هوس سمبوسه کردین و هم دلتون پیتزا میخواد! ترکیبی از سوسیس یا ژامبون، پنیر پیتزا، فلفل دلمهای و انواع ادویهها که داخل نان لواش پیچیده میشه و بعدش سرخ میشه. این سمبوسه رو میتونین بهعنوان یک غذای سریع برای دورهمیها، عصرانه یا حتی شام سبک آماده کنین.
دستور سمبوسه پیتزایی
وعده غذایی: میان وعده, snackنوع غذا: ملل, عربیدرجه سختی: متوسط4
نفر250
کیلو کالری4.7
30
دقیقهدر این دستور، شما یاد میگیرین چطور با سادهترین مواد و در کمترین زمان ممکن، سمبوسهای درست کنین که هم خوشمزه و هم پرطرفدار باشه. پس برای یه سمبوسه متفاوت آماده باشین!
مواد لازم
نان لواش یا یوفکا: ۴ عدد (برای ۸ سمبوسه)
سوسیس یا ژامبون: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد (خرد شده)
قارچ: ۱۰۰ گرم (خرد شده و سرخ شده)
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه
- ابتدا سوسیس یا ژامبون رو بهصورت مکعبهای کوچک خرد کنین. فلفل دلمهای و قارچها رو هم خرد کرده و کمی داخل تابه با روغن سرخ کنین تا نرم بشن. حالا سوسیس یا ژامبون رو به تابه اضافه کرده و با قارچ و فلفل دلمهای تفت بدین. بعد از چند دقیقه، رب گوجهفرنگی رو اضافه کنین و اجازه بدین مواد بهخوبی ترکیب بشن. در نهایت، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن رو اضافه کنین.
- بعد از اینکه مواد کمی خنک شد، پنیر پیتزا رو به مواد داخل تابه اضافه کنین و به آرامی هم بزنین تا همه مواد با هم ترکیب بشن. اگه دوست دارین سمبوسهها پنیریتر باشن، میتونین مقدار پنیر رو بیشتر کنین.
- نان لواش یا یوفکا رو روی سطح صاف پهن کنین و به اندازه مناسب برای پیچیدن برش بدین (مثلاً به شکل مثلث). مقداری از مواد آماده شده رو داخل نان قرار بدین و سمبوسهها رو با دقت بپیچین. سعی کنین مواد از داخل نان بیرون نریزه و نان بهخوبی بسته بشه.
- داخل یک تابه عمیق، مقدار مناسبی روغن بریزین و اجازه بدین خوب داغ بشه. سمبوسههای پیچیده شده رو به آرامی داخل روغن بندازین و هر طرف رو تا زمانی که طلایی و ترد بشه سرخ کنین. وقتی سمبوسهها کاملاً سرخ شدن، اونا رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
- سمبوسه پیتزایی های خوشمزه شما آمادهن! میتونین اونا رو با سس کچاپ، سس مایونز یا هر نوع سس دلخواه سرو کنین.
ویدئو
نکات و فوت و فن ها
- میتونین به جای سوسیس یا ژامبون، از گوشت چرخکرده یا حتی مرغ ریشریش شده استفاده کنین.
- برای طعم بهتر و سالمتر کردن سمبوسهها، میتونین سبزیجات دیگه مثل ذرت، گوجهفرنگی یا حتی اسفناج اضافه کنین.
- نان لواش یا یوفکا هر دو گزینههای خوبی هستن، اما اگه میخواین سمبوسهها تردتر بشن، نان یوفکا انتخاب بهتریه.
- اگه نمیخواین سمبوسهها رو سرخ کنین، میتونین اونا رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزین تا کاملاً برشته و طلایی بشن.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری250
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
15گرم
24%
- چربی اشباع 6گرم 30%
- کلسترول 25میلی گرم 9%
- سدیم 400میلی گرم 17%
- پتاسیم 180میلی گرم 6%
- کربوهیدرات کل
20گرم
7%
- فیبر 2گرم 8%
- قند 3گرم
- پروتئین 10گرم 20%
- ویتامین آ 5%
- ویتامین سی 10%
- کلسیوم 15%
- آهن 8%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.