اسنک یکی از اون خوراکیهاییه که توی خونه میشه با مواد ساده و در دسترس به راحتی درستش کرد. خیلیها برای میانوعده، شام یا حتی مهمونیها از این غذای خوشمزه و سریع استفاده میکنن. خوبی اسنک اینه که میتونی هرچی دوست داری توش بریزی، از گوشت گرفته تا پنیر، سبزیجات، سسهای مختلف و کلی چیزای دیگه.
این دستور رو میتونی توی ساندویچساز، توستر یا حتی ماهیتابه درست کنی. انتخاب ترکیباتش هم خیلی دست خودته و هرکسی با سلیقه خودش میتونه مواد داخلش رو تغییر بده. مهمترین نکته برای یه اسنک خوشمزه، استفاده از نون تست مناسب و درست کردن فیلینگهای خوشطعم و تازهست.

طرز تهیه اسنک خونگی
وعده غذایی: میان وعده, غذای اصلینوع غذا: مللدرجه سختی: متوسط4
نفر250
کیلو کالری4.6
25
دقیقههمین که نون تست خوب طلایی و ترد بشه و پنیر آب شه، یه غذای سریع و خوشمزه رو به دست میارین که همه عاشقشن.
حالا بریم سراغ دستور پخت اسنک خوشمزه!
مواد لازم
نان تست: 8 عدد
پنیر پیتزا یا پنیر ورقهای: به مقدار لازم
سوسیس یا کالباس: 200 گرم (خرد شده)
قارچ: 100 گرم (خرد شده و تفت داده شده)
فلفل دلمهای: 1 عدد (خرد شده)
ذرت یا نخودفرنگی: 4 قاشق غذاخوری
کره یا روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن
سس کچاپ یا مایونز: برای سرو
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
- ابتدا سوسیس یا کالباس رو به صورت ریز خرد کنین. بعد قارچ رو توی کمی روغن تفت بدین تا آبش کاملا کشیده بشه اگه قارچ آب داشته باشه اسنکتون خراب میشه.
- فلفل دلمهای رو هم ریز خرد کنین و اگه دوست دارید می تونین تفت بدین اما الزامی نیست.
- توی یه کاسه، سوسیس یا کالباس، قارچ تفت دادهشده، فلفل دلمهای و ذرت رو با هم مخلوط کنین. میتونین کمی نمک و فلفل بهش اضافه کنین. اگه دوست داشتین، میتونین مقداری پنیر پیتزا هم به این مخلوط اضافه کنین تا داخل اسنکتون حسابی کشدار بشه.
- نان تستها رو روی یه سطح صاف قرار بدین. یه لایه پنیر پیتزا یا ورقهای روی نون تست بذارین. بعد از مخلوط مواد داخلی رو روی پنیر پخش کنین و دوباره یه لایه دیگه پنیر روی مواد بزارین. حالا یه نون تست دیگه روی اونها قرار بدین.
- اگه دستگاه اسنکساز دارین، نان تستها رو داخل دستگاه بزارین و دستگاه رو روشن کنین تا اسنکها برشته و طلایی بشن. اگه دستگاه ندارین، میتونین یه ماهیتابه رو روی حرارت ملایم گرم کنین و کمی کره یا روغن داخلش بریزین. بعد نان تستها رو داخل ماهیتابه بذارین و یه بشقب که روی نون ها رو بگیره محکم بپوشونین تا هر دو طرف اسنکها سرخ و ترد بشن.
- اسنکهای آماده رو از ماهیتابه یا دستگاه اسنکساز دربیارین و با سس کچاپ، خردل و مایونز سرو کنین.
- اسنک با مرغ
- اگه می خواین با اسنک تون رو با مرغ درست کنید کافیه مرغ رو با پیاز، زردچوبه، فلفل، نمک بپزید و بعد از پخت کامل، ریش ریش کنید ادویه های دلخواه رو بهش بزنید و کنار کالباس یا سوسیس به مواد اضافه کنید و باقی مراحل رو مثل دستور ادامه بدید.
نکات و فوت و فن ها
- توی اسنک، از هر موادی که دوست دارین استفاده کنین؛ مثلا تکههای مرغ پخته، سبزیجات یا حتی گوشت چرخ کرده.
- مقدار پنیر بستگی به سلیقهتون داره؛ اگه دوست دارین اسنکها کشدار بشن، مقدار بیشتری پنیر اضافه کنین.
- اگه دستگاه اسنکساز یا ماهیتابه در دسترس ندارین، میتونین اسنکها رو توی فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 دقیقه بزارین تا طلایی بشن.
تبلیغات
ارزش غذایی
مناسب برای 4 نفر
در هر100گرم
- مقدار مواد مغذیکالری250
- % درصد نیاز روزانه *
- چربی کل
13گرم
20%
- چربی اشباع 7گرم 35%
- کلسترول 30میلی گرم 10%
- سدیم 400میلی گرم 17%
- پتاسیم 150میلی گرم 5%
- کربوهیدرات کل
22گرم
8%
- فیبر 1گرم 4%
- قند 2گرم
- پروتئین 11گرم 22%
- ویتامین آ 10%
- ویتامین سی 4%
- کلسیوم 15%
- آهن 8%
* درصد نیاز روزانه به شما می گوید که یک ماده مغذی درمقدار مشخص شده چقدر از رژیم غذایی روزانه شما را فراهم می کند. مقدار پیشفرض براساس 2000 کالری در روز یعنی مقدار استاندارد جهانی تغذیه مشخص شده است.